Bericht versturen
Thuis

guangan hongyi biological technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Gevestigd in het jaar 2008, is Hongyi Bio één van de belangrijke fabrikanten en de leveranciers met een brede waaier van hoogte - kwaliteits organisch kruidenuittreksel in China. De beste kwaliteits kruideninstallaties, die uit de betrouwbare partners, guanrantees worden verkregen de kwaliteit van het kruidenuittreksel in aanhankelijkheid volgens GMP, ISO en FDA-normen. Met jaarlijkse output van 8000 ton, verstrekken wij onze organische ingrediënten voor de kosmetische, voedings en farmaceutische industrieën.

 

Onze hoofdbiologische producten zijn het Uittreksel van Polygonum Cuspidatum (Resveratrol), Berberine-HCL, Baicalin-Uittreksel, Andrographis-Uittreksel, Salvia Extract, Forsythiauittreksel, Chlorogenic Zuur, Ursolic-Zuur, Luteolin, Hesperidin, het Uittreksel van Ginkgo Biloba, Succinate van Kaliumdehydroandrographolide, enz.

 

Naast ben een fabrikant, is Hongyi ook gemachtigd om een importeur en een exporteur van kruidenuittreksel te zijn. Wij zoeken globaal partners.

 

Visie:

Wij pogen hoogste Chinese maunfacturer in de industrie van het installatieuittreksel te zijn.

 

Opdracht:

Om een globale Kruidenuittrekselleverancier te worden.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Voortgekomen in 1998, hongyi-Bio aanvankelijk werd gevestigd, Chengdu als kleine workshop, toen hongyi-Bioopstelling de installatie in Gang'an in 2008

guangan hongyi biological technology Co.,Ltd. guangan hongyi biological technology Co.,Ltd. guangan hongyi biological technology Co.,Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Zuidoost-Azië

Type Business

Fabrikant

Merken : Hongyi

Aantal werknemers : 40~99

Jaarlijkse omzet : 20 million-25 million

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 80% - 90%

Company: Lyne North America

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA guangan hongyi biological technology Co.,Ltd. Certificaten CHINA guangan hongyi biological technology Co.,Ltd. Certificaten